ÓRATÍPUSOK

Astanga Half Led • Az első sorozat rövidített változata, kezdőknek ajánlott vezetett óra. A gyakorlást a navászana (csónakpóz) után a levezető ászanákkal folytatjuk.

 

Astanga Mysore • Ha már ismered az alapokat és jártál pár vezetett órán, elindhulhatsz az önálló gyakorlás útján. Itt mindenki egyénileg gyakorol és személyre szabott segítséget kap az oktatótól! Kezdőknek ászanáról-ászanára (pózról-pózra) tanítjuk a sorozatot. Az 1. sorozatot gyakoroljuk (Astanga Half és Full).

 

Gerincjóga • Az astanga jóga legfontosabb ászanáit használó bevezető kezdő óra. Célja, hogy a tartóizmainkat megerősítsük és preventív pózokat gyakorlojunk a gerincünk egészsége érdekében. Mindenki számára ajánljuk kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül. Nagyon könnyed bevezető óra.

 

Női jóga • Ezen az órán csak mi nők gyakorlunk. A hatha jóga elemeit használjuk fel, a női test és lélek különleges igényeire szabva. Elsősorban a mellkas-, hát-, medence-, has- és a gát izmainak megerősítésére összpontosítunk. Ez mind abban segít, hogy tudatában legyél saját testednek, női mivoltodnak, önmagadnak. Lehetsz bármely életszakaszban vagy élethelyzetben, szeretettel várlak. Mindenki saját ciklusának megfelelő dinamikával merülhet bele az áramlásba. Célunk az energetikai rendszer harmonizálása, mely visszavezet a természetes nőiséghez. Havonta változó tematika van az órákon, de akármikor csatlakozhatsz hozzánk!

Kismama Jóga • A módszer távol-keleti és más természeti népek technikáit ötvözi. A várandósság során felmerülő akadályok elhárítására és a szülés megkönnyítésére fókuszál, hozzájárul a szülés utáni gyorsabb regenerációhoz, valamint kisbabáddal egy érzékeny, szoros kötődésre alapuló kapcsolat kialakításához. Nem szükséges hozzá előzetes jóga, vagy más sportágban szerzett tapasztalat. Óravázlatom a kismamajóga és az astanga jóga ötvözete, de ügyeltem a kíméletességre és a fokozatosságra. Minden órán van ráhangolódás, bemelegítés, ászanagyakorlás, gátizomtorna, légzőgyakorlatok és relaxáció. Ennek a komplexitásnak köszönhetően nemcsak a várandósságot és a vajúdást könnyítheted meg, hanem később az anyaság során is meg tudod őrizni rugalmasságodat, testi- és mentális síkon is.